top of page
 • Hoe lang duurt het voor de herstelling is uitgevoerd?
  Gemiddeld proberen we alle herstellingen binnen de 2 weken uit te voeren, afhankelijk van de drukte, en of onderdelen al dan niet op voorraad zijn. Sommige kleine herstellingen worden zelfs de dag zelf of binnen de paar dagen uitgevoerd!
 • Help! Ik heb een optreden vanavond!
  Voor noodgevallen zullen we altijd proberen (indien mogelijk) tot een oplossing te komen om je snel op weg te helpen.
 • Wat zal de kostprijs van de herstelling zijn?
  We zijn altijd transparant naar de klant om zo goed mogelijk op voorhand in te schatten wat de herstelling zal kosten. De 'bench fee' is 40 EUR voor het starten van de diagnose, waarna je zelf kan beslissen of we de herstelling starten op basis van de raming. Lampen worden bijvoorbeeld nooit 'zomaar' vervangen, maar worden telkens uitgemeten en beoordeeld op basis van klank en microphonie.
 • Kan ik een versterker laten bouwen bij Dries' Amp Service?
  Contacteer me gerust voor de mogelijkheden. Ik werk echter wel altijd met kwaliteits materiaal, en maak niet gebruik van (goedkope) kits waarvan de prijs veelal misleidend is. In veel gevallen zullen zo'n kits aanpassingen nodig hebben om alles correct te doen werken, waardoor je uiteindelijk toch aan de prijsklasse van een 'professionele' bouw zit, onder het motto van 'goedkoop is duurkoop'.
bottom of page